Project Magic Croatia
Sa velikim ponosom i uzbuđenjem Vam predstavljamo

DAVID COPPERFIELD'S PROJECT MAGIC

... koncept terapije, osmišljen za osobe sa raznim fizičkim ili psihičkim bolestima, te socijalnim problemima.

Biste li željeli vidjeti Vaše pacijente kako pronalaze novu motivaciju u njihovom terapeutskom programu? Želite li ponuditi pacijentima pristup liječenju koji vodi k novom hobiju, koji mogu sami prakticirati, čak i po odlasku iz bolnice? Biste li voljeli ponuditi terapijsku aktivnost koja bi mogla povećati samopouzdanje pacijenata i učiniti da se osjećaju posebnima? Ako ste odgovorili sa DA na neke od ovih ili na sva pitanja, PROJECT MAGIC bi mogao biti upravo onaj dodatak liječenju, koji biste mogli provesti na svom odjelu.

Iluzionisti su bitni za "ugradnju" projekta u bolnice. Oni pomažu u učenju pojedinih trikova, a liječnik se, u svezi sa pojedinim dijagnozama, odlučuje za konačni odabir trikova kod pojedinih pacijenata. Ovakav timski rad je uspješno rehabilitirao mnoge pacijente, liječene od posljedica moždanog udara, povreda kralježnice, povreda glave, te raznih tipova ovisnosti.

PROJECT MAGIC jest jedinstven i inovativan pristup koji koristi tradicionalne aktivnosti liječenja ili terapije, kombinirajući ih sa aktivnostima koje motiviraju pacijenta, te su zabavnije. Pacijenti tretirani sa PROJECT MAGIC programom, pokazuju veću motivaciju u rehabilitaciji, koja ima uzrok u dvije osnovne činjenice:

1. Prisustvo profesionalnog zabavljača koji provodi program PROJECT MAGIC. Društvena interakcija pojedinaca-iluzionista, koji daruju svoje vrijeme i talent, jest, dokazano, od posebnog značaja samim pacijentima.

2. Program PROJECT MAGIC jest zabavna, zanimljiva i za pacijente potpuno nova aktivnost, za koju pokazuju izuzetno zanimanje. Terapija ovim programom biva provođena i nakon odlaska iz bolnice. Iluzionizam postaje nov hobi bivšeg pacijenta, i smatra se poželjnom aktivnosti u smislu integracije pojedinih skupina pacijenata u društvo, te dijeljenja naučenog sa rodbinom ili prijateljima. PROJECT MAGIC čini pacijenta da se osjeća posebnim. Osobe koje su prošle program ili dio programa, u stanju su izvesti nešto što jedna potpuno zdrava osoba nije u mogućnosti ponoviti.


Slobodno nas kontaktirajte za više informacija!

Project Magic   |   Povijest   |   Ciljevi i načela rada   |   Download   |   Linkovi   |   Foto galerije   |   Kontakti   |  Naslovnica
(c) 2012-2022 Project Magic Croatia. Design & software BrukArt.